ABOUT ME

WHO IS THIS GIRL?

Cloë Notten (23) is een jonge en spontane fotografe die voor elke nieuwe uitdaging openstaat. Sinds haar reis naar Thailand-Cambodja is een nieuwe passie geboren, namelijk fotografie. Vanaf dat moment is ze steeds meer foto’s gaan maken en was geen opdracht haar te gek. Met haar jonge en verrassende blik weet ze karakteristieke foto’s te schieten. Enerzijds gedetailleerd en klein, anderzijds kleurrijk en grootse beelden. ”Elk moment, klein of groot, is er een om vast te leggen”. 

Naast haar werk als docent Wiskunde is ze vanaf 1 januari 2016 met haar bedrijfje Cloë Notten Fotografie geregistreerd bij de KvK. Ze staat voor iedereen klaar om bijzondere, mooie en speciale momenten vast te leggen. Ze staat open voor iedere nieuwe uitdaging en vind dit net het leukste aan fotografie. De veelzijdigheid en de variatie.

Wat heb ik al op de foto gezet?

Bruiloften, kinderen, baby’s, zwangere buiken, communie’s, familie’s, heerlijk eten, producten, hotels, zakelijke omgevingen, evenementen kinderfeestjes en nog veel meer…… Maar bovenal heel veel lachende gezichten!!

Je kunt het niet gek genoeg maken en alles is mogelijk!!

Wist je dat?

Cloë Notten Fotografie maakt met alle plezier voor u wanddecoraties en fotoboeken!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust in het portofolio of volg mij op Facebook, Instagram en Snapchat om op de hoogte te blijven van al mijn foto’s en nieuwtjes. Ben je geïnteresseerd in mooie, leuke, spontane of grappige foto’s? Neem gerust contact op! Cloë informeert je graag over de mogelijkheden en prijzen!

I AM A SOCIAL GIRL

FUN FACTS

200+ HAPPY CLIENTS

200 + SHOOTS

20+ SD CARDS

26 COUNTRIES VISITED

(Visited 117 times, 1 visits today)