Over mij

Cloë Notten (19) is een jonge en spontane fotografe die voor elke nieuwe uitdaging openstaat. Sinds haar reis naar Thailand-Cambodja is een nieuwe passie geboren, namelijk fotografie. Vanaf dat moment is ze steeds meer foto’s gaan maken en was geen opdracht haar te gek. Met haar jonge en verrassende blik weet ze karakteristieke foto’s te schieten. Enerzijds gedetailleerd en  klein, anderzijds kleurrijk en grootse beelden. ”Elk moment, klein of groot, is er een om vast te leggen”. 

Naast haar studie als docent Wiskunde is ze vanaf 1 januari haar bedrijfje Cloë Notten Fotografie geregistreerd bij de KvK. Ze staat voor iedereen klaar om bijzondere, mooie en speciale momenten vast te leggen. Ze staat open voor iedere nieuwe uitdaging en vind dit net het leukste aan fotografie. De veelzijdigheid en de variatie.

Wist je dat?

Cloë Notten Fotografie ook voor u canvassen en fotoboeken maakt met alle plezier!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust in de portofolio of volg ons op Facebook en instagram om op de hoogte te blijven van al onze foto’s en nieuwtjes. Ben je geïnteresseerd in een mooie, leuke, spontane of grappige foto’s? Neem gerust contact op! Cloë informeert je graag over de mogelijkheden en prijzen!

Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen? Mail gerust!

cloenotten@gmail.com

(Visited 7 times, 1 visits today)